Tietoa minusta ja hoidosta

Olen Mielen Lepo yrityksen perustaja Johanna. Paljasjalkainen lohjalainen 37-vuotias sairaanhoitaja. Viimeiset 9-vuotta olen ollut kotiäitinä. Perheeseeni kuuluu kolme lasta, koira ja aviomies. Harrastan jalkapalloa. Olen harjoittanut paljon mielentaitoja ja käynyt muutamasti mindfulness-kurssilla. Kotiäitiydestä nautin kovasti, mutta uuvuin pari kertaa vuosien aikana ja opin kantapään kautta kuinka tärkeää on huolehtia myös itsestä ja ottaa omaa aikaa. Brain Relief hoitajana on mahtava päästä antamaan asiakkaalle oma tärkeä rentouttava hetki tässä hektisessä ja monesti aika stressaavassa maailmassa. Lämpimästi Tervetuloa hoitoon!


Brain Relief - Vaikuttava apu stressaantuneelle keholle ja mielelle

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoito ja hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.

Hoidon rentoutusvaikutuksen aiheuttama stressitilan katkeaminen voi johtaa yksilöllisiin hyötyihin. Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa Brain Relief -hoidosta helpotusta myös mm. ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin, sekä monenlaisiin kiputiloihin ja nukahtamis- ja univaikeuksiin. Brain Relief ei siis itsessään tähtää näiden vaivojen hoitamiseen vaan syvärentoutukseen.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Yleensä pysyvämpään helpotukseen on tarvittu kolmen hoidon sarja.

Hoitotilanne

Hoidettava on hoitopöydällä selällään koko hoidon ajan normaaleissa sisävaatteissa. Korvakorut ja kaulakoru on hyvä ottaa pois hoidon ajaksi. Hoidossa ei käytetä öljyjä ja hoitoon voi tulla meikissä, hiukset on kuitenkin hyvä olla puhtaat (myös muotoilutuotteista).

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia painalluksia, venytyksiä, koputuksia ja sivelyitä, sekä pyörittäviä, hankaavia, pöyhiviä ja rapsuttavia otteita, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki ja varsinainen hoito kestää 50 minuuttia.  Varaa aikaa hoitoon reilu tunti. Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu aina alkuhaastattelu, jolla varmistetaan, ettei hoidolle ole mitään esteitä.

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Brain Relief -hoito sopii ihan kaikille, niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Sinulla ei tarvitse olla vaivoja tai kolotuksia, voit tulla vain rentoutumaan.

Lisätietoja https://brainrelief.fi/

Tervetuloa!

.